5 начина за прехвърляне на музика от компютър на iPhone без iTunes

Въведение

Управлението на файлове между iPhone и компютър може да бъде истинска трудност, особено когато става въпрос за прехвърляне на музика. За щастие, има и други начини да направите прехвърлянето на файлове безпроблемно. Ето пет метода, които ще ви помогнат лесно да прехвърлите любимите си мелодии от компютъра в iPhone, без iTunes.

 1. Услугите за съхранение в облак ви позволяват да качвате музика в облака и да имате достъп до нея от iPhone.
 2. Освен това са налични приложения, които ви позволяват безжично прехвърляне на файлове между устройствата чрез Wi-Fi. Някои от тях дори ви позволяват да конвертирате видеоклипове в MP3 формат и след това да ги прехвърлите на вашия iPhone.
 3. Можете също така да използвате синхронизиране на имейли или услуги на Dropbox с приложения на трети страни като Google Play Music. Тези алтернативи превръщат прехвърлянето на музика от компютри в нещо съвсем лесно.

Така че вече не е нужно да се притеснявате за управлението на файловете!

Недостатъци на използването на iTunes за прехвърляне на музика в iPhone

Използването на iTunes за прехвърляне на музика в iPhone има своите недостатъци. То може да бъде досадно и да предизвика разочарование. Ето 5 точки, които подчертават предизвикателствата:

 • Необходимо е да инсталирате iTunes на компютъра
 • Ограничено пространство за съхранение в телефона
 • Възможна е загуба или повреда на данни по време на синхронизирането
 • Не се поддържат всички файлови формати, трябва да ги конвертирате ръчно
 • Apple Music или музикалната библиотека в iCloud могат да причинят проблеми със синхронизирането на закупена музика и списъци за възпроизвеждане

За да избегнат затрудненията, потребителите могат да използват приложения на трети страни или облачни услуги вместо iTunes. Това помага да се осигури по-плавен процес на прехвърляне и да се избегнат потенциални проблеми със загуба или повреда на данни.

5 начина за прехвърляне на музика от компютър към iPhone без iTunes

Трябва да прехвърлите музика от компютър на iPhone, без да използвате iTunes? Ето ефикасни начини за прехвърляне на любимите ви песни.

 1. Използвайте iCloud за синхронизиране на музика между устройствата.
 2. Използвайте софтуер на трети страни, като Dropbox, Google Drive или AirMore, за да прехвърляте музика.
 3. Използвайте софтуер за управление на медии като MediaMonkey, Sharepod или Winamp.
 4. Използвайте приложения за Wi-Fi трансфер, като Zapya или SHAREit, за безжично прехвърляне на файлове.
 5. Използвайте външно устройство за съхранение, като USB флаш устройство или адаптер за SD карти, за да прехвърляте музика в iPhone.

Освен това можете да използвате и облачни услуги като Amazon Music, Google Play Music или Spotify, които предлагат съхранение в облака и опция за стрийминг.

Не пропускайте да се наслаждавате на любимата си музика на своя iPhone. Опитайте тези методи още днес и се наслаждавайте на музиката си безпроблемно.

Кажете “сбогом” на iTunes и “здравей” на EaseUS MobiMover – безплатният и лесен начин да прехвърлите музиката си от компютър на iPhone, без никакви драми или допълнителни такси.

Използване на EaseUS MobiMover безплатно

Прехвърлянето на музика от компютъра в iPhone може да е малко трудно с iTunes. Но има и други възможности за опростяване на този процес! Една такава алтернатива е EaseUS MobiMover Free – безплатен софтуер, предназначен да ви помогне да премествате файлове между устройства.

За да използвате този софтуер:

 1. Отворете го на компютъра си и свържете вашия iPhone с помощта на USB кабел.
 2. Изберете “PC to Phone” и щракнете върху “Select Files”
 3. Изберете песните, които искате да прехвърлите, и натиснете “Transfer”, за да ги изпратите в библиотеката на вашия iPhone.

Толкова е лесно! С тези 3 стъпки можете бързо да прехвърляте музика от компютъра си, без да се налага да използвате iTunes. Освен това има и други предимства при използването на този софтуер, като прехвърляне на данни в големи количества, създаване на резервни копия на данните на вашия iPhone и споделяне на файлове с други iOS устройства.

Въпреки че има няколко метода за прехвърляне на музика от компютър към вашия iPhone, EaseUS MobiMover Free се отличава с удобство за потребителя и бързина. Опитайте го още днес!

Използване на AirMore

AirMore: Трансфер на музика от компютър към iPhone!

Искате да прехвърлите музика от компютъра си в iPhone, без да използвате iTunes? AirMore е тук, за да ви помогне! Това е уеб базирано приложение, което позволява безжично споделяне на файлове между iOS устройства и компютри.

Следвайте тези 6 стъпки:

 1. Потърсете “AirMore” във всеки уеб браузър.
 2. Щракнете върху първата връзка и посетете уебсайта.
 3. Изтеглете и инсталирайте приложението AirMore на вашия iPhone.
 4. Отворете приложението и докоснете бутона “Scan to connect” (Сканиране за свързване).
 5. Сканирайте QR кода на компютъра си с камерата на iPhone.
 6. Плъзнете и пуснете музикални файлове или щракнете върху иконата “+”, за да добавите файлове.

AirMore също така поддържа прехвърляне на снимки, документи и видеоклипове. Опитайте този лесен метод и прехвърляйте музика между устройствата безжично!

Използване на Dropbox

За да копирате музика от компютъра си в iPhone без iTunes, вариант на Semantic NLP е да използвате облачно хранилище за файлове, като Dropbox. Обърнете внимание на следните точки:

 • Инсталирайте приложението Dropbox на телефона и компютъра си.
 • Качете музикални файлове в Dropbox от компютъра си.
 • Отворете приложението Dropbox и влезте в него на вашия iPhone.
 • Намерете качените файлове и ги изберете.
 • Докоснете иконата “Изтегляне”, за да изтеглите музика на вашия iPhone.
 • Получете достъп до изтеглените файлове с приложение за външен музикален плейър.

Предимството на използването на Dropbox е, че можете да получите достъп до музиката от всяко място с интернет връзка.

Използване на Google Play Music

Ролята наGoogle Play Music при прехвърлянето на мелодии в iPhone трябва да бъде похвалена. Тя е чудесна алтернатива на използването на iTunes.

Стъпки, които трябва да следвате:

 1. Качете музикалните си файлове в Google Play Music на компютъра си.
 2. Изтеглете приложението Google Play Music на своя iPhone и влезте в профила си.
 3. Изберете“Download” или“Make Available Offline”, за да запишете песните си в телефона от приложението.

В обобщение, прехвърлянето на музика с Google Play Music е полезен метод без нужда от допълнителни кабели или програми.

Използване на SynciOS Manager

Забравете iTunes! SynciOS Manager ви помага да прехвърляте музика от компютъра си на iPhone с лекота. Ето едно просто ръководство стъпка по стъпка:

 1. Изтеглете софтуера на компютъра си.
 2. Свържете вашия iPhone с USB кабел.
 3. Щракнете върху “Music” (Музика) в основния интерфейс.
 4. Изберете желаните песни и щракнете върху “Export”.

SynciOS Manager прави нещо повече от просто прехвърляне на музика. Можете също така да управлявате видеоклипове, снимки, подкасти и др. Освен това може да създава резервни копия и да възстановява данни от iOS устройства.

SynciOS Manager – прехвърляне на музика, данни и др. без iTunes или iCloud.

Заключение

Изследването на пет различни начина за прехвърляне на музика от компютър към iPhone без iTunes показа различни методи. Всеки от тях идва със своите уникални плюсове и минуси. Някои се нуждаят от допълнителен софтуер или абонамент, докато други имат по-малко функции, но са прости. От съществено значение е потребителите да претеглят възможностите, преди да изберат този, който най-добре отговаря на нуждите.

Често задавани въпроси

1. Как да прехвърля музика от компютър на iPhone без използване на iTunes?

Отговор: Можете да използвате безплатни програми като iMazing или AnyTrans, които позволяват прехвърлянето на музика от компютър към iPhone без iTunes.

2. Кои формати на музика са поддържани за прехвърляне на iPhone?

Отговор: Базовите формати, които се поддържат от iPhone, са MP3, M4A, WAV и AIFF. Всички безплатни инструменти за прехвърляне на музика от компютър към iPhone обикновено поддържат тези формати.

3. Има ли друг начин за прехвърляне на музика, освен да използвате безплатни програми?

Отговор: Можете да използвате онлайн услуги като Dropbox или Google Drive, за да съхранявате музика на хостинг сайтове и да го изтеглите на вашия iPhone чрез приложението на Dropbox или Google Drive.

4. Как да променя таговете на песни в iPhone?

Отговор: Когато прехвърляте песни на телефона си чрез програми като iMazing или AnyTrans, той ще изпълни повечето тагове като име, изпълнител и албум автоматично. Ако искате да редактирате тези тагове, можете да използвате приложения за промяна на ID3 тагове като Tag Editor Free или TagScanner.

5. Кои са системните изисквания за прехвърлянето на музика от компютъра към iPhone?

Отговор: Изискванията за системата варират в зависимост от инструмента за прехвърляне на музика, но обикновено вашият компютър трябва да има операционна система Windows 7 или по-нова или Mac OS X 10.9 или по-нова. Вашият iPhone трябва да работи на iOS 7 или по-нова.

6. Мога ли да прехвърля музика от iPhone към компютър?

Отговор: Да, можете да прехвърляте музика от iPhone към компютър, като използвате безплатни програми като iMazing или AnyTrans. Също така можете да използвате iTunes, за да прехвърлите музика от iPhone към компютъра.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest