Еминем осветли концертното бомбардиране на Ариана Гранде с новата песен „Unaccommodating“, получава незабавна реакция

Еминем издаде нов албум рано в петък (17 януари) и за него ще се говори известно време. В „Unaccommodating“, който включва Young M.A., рапърът от Детройт се подиграва на трагичния атентат на концерт на Ариана Гранде преди почти три години, предизвиквайки разговори за новия проект.

За да зададе тона на парчето, което се появява в наскоро издадения му албум Music to Be Murdered By, Ем разтоварва типичните си многосрични схеми на рими и обсъжда говеждото си месо с Machine Gun Kelly, преди да направи подстрекателния коментар.
Но си мисля да извикам „Бомби далеч“ в играта/Сякаш чакам пред концерт на Ариана Гранде, Ем рапира.

Очаквано, 47-годишният рапър получи много негативни реакции за текстовете си за нападението, извършено в Manchester Arena в Манчестър, Обединеното кралство на 22 май 2017 г.

Прочетете също: Тейлър Суифт носи спектакъл, избягва споровете на музикалния концерт на Amazon

„(TW) В новата си песен „unaccommodating“, Еминем всъщност рапира, „бомби, сякаш съм на концерт на Ариана Гранде“, и след това се подиграва с бомбения атентат в Манчестър, като включва стрелба и експлозии. Не мога да повярвам, че той и неговите група всъщност смяташе, че това е добре. Той е безполезен, “заяви един потребител на Twitter.

„Не Еминем. Определено не“, започна отново. „Сериозно, кой мислиш, че пускаш тази песен? Какво ще кажете за Манчестър, който ви вдъхнови да напишете лирика като тази? Казано по-просто, нямате представа през какво е преминала Ариана Гранде. Всъщност, чувствам се повръщано. ”

Прочетете също: Защо Тейлър Суифт използва лицево разпознаване на концерти

Това не е първият път, когато Еминем омаловажава масовите убийства в музиката си. „Patiently Waiting“ на 50 Cent от Get Rich Or Die Tryin’ от 2003 г. е мястото, където той за първи път направи своето вече известно споменаване на 11 септември.

В един куплет Ем рапира: „По дяволите, какво знаеш за смъртните заплахи, защото получавам много/Shady Records беше на 80 секунди от The Towers/Някои страхливци се прецакаха с грешната сграда/Имаха намерение да ударят нашата.“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest